kinderbevrijdingsfestival in het Soesterkwartier super leuk

Gepubliceerd Op: 27 april 2018Views: 385

Op zaterdag 5 mei (van 12.00 tot 16.00) kunnen ouders, kinderen en wijkbewoners van het Soesterkwartier Bevrijdingsdag komen vieren in de speeltuin. Er is dan van alles te doen, een springkussen,IJs Vanvitelli is er met zijn ijskar, de Duurzame Ontdekbus en de Nuso bus komen langs, dansen, zingen, theater en spelletjes … om te vieren dat we vrij zijn!
Ook is er een rommelmarkt waar u zich voor aan kunt melden. Heeft u nog leuke spullen staan die uw wilt verkopen op die dag? Stuur dan een mail naar speeltuinrivierenwijk@gmail.com. Ook kinderen mogen verkopen. Een eigen kleedje is gratis, een tafel 5 euro en een mooie marktkraam 17,50.
Muzikale talenten: Woon je in het Soesterkwartier? Ben je tussen de 4 en 16 jaar? kun je zingen of een instrument spelen? En vind je het leuk om een keer op een podium te staan? Dan is dit je kans!!
Wij zijn voor het Kinderbevrijdingsfestival (5 mei) op zoek naar muzikale talenten. Er is nog plek, dus meld je snel aan via speeltuinrivierenwijk@gmail.com.
Handje helpen: Wie wil ons op 5 mei tijdens het festival een handje helpen? meld je aan via speeltuinrivierenwijk@gmail.com.

Als je op de ouder staande link klikt krijg je het programma

20180505-kinderbevrijdingsfestival-programma-PRINT