Kunst kijk route 18 en 19 mei 2019 Amersfoort

Gepubliceerd Op: 14 mei 2019Views: 433

Dit jaar doet IJs Vanvitelli mee in de kunst kijk route met werk van Jopie van Zanten BEELDEND KUNSTENAARSinds 1 februari 1990 werk ik zonder kunstopleiding maar met enkele leermeesters uit verschillende vakgebieden achter mij, als beeldend kunstenaar.
Het kunstenaarschap past me. VOORHEEN

Sociale Academie De Horst : Inrichtingswerk
Academie voor Beeldende vorming: Tekenen
Onderwijsakte: Textiele Werkvormen
Eerder werkzaam in o.a. jeugdpsychiatrie, thuiszorg en in het Voortgezet Speciaal Onderwijs

Wat is de kunst kijk route? De KunstKijkRoute van Amersfoort is met haar méér dan 23-jarig bestaan één van de oudste open atelierroutes van Nederland. 
Dit jaar hebben we ervoor gekozen om in Mei, zaterdag 18 en zondag 19, een groot KunstKijkRoute weekend te organiseren. Kunstenaars en galeries openen hun deuren van 13.00 tot 17.00 uur. Ook zijn er dit jaar weer nieuwe gastlocaties met bijzondere exposanten. Naast het vertrouwde aanbod zijn ook dit jaar weer nieuwe deelnemers toegevoegd.
Voor het publiek is er dus veel te zien als zij besluiten een culturele wandeling door de stad te maken.

Gratis boekje
Jaarlijks worden de ateliers en galeries bezocht door ongeveer 5.000 kunstliefhebbers. Velen maken gebruik van de handige brochure met plattegrond, waarop alle adressen zijn vermeld. Het boekje is gratis te verkrijgen bij afhaalpunten zoals de VVV, de musea, winkels en horeca in en buiten Amersfoort. Deelnemende ateliers en galeries zijn gemakkelijk te herkennen aan de KKR-vlag met het beeldmerk van de KunstKijkRoute.

Wij wensen u alvast veel KunstKijkPlezier toe!

kaart met mede kunstenaars: