Nieuwe concept in IJs van Vitelli

Gepubliceerd Op: 29 januari 2017Views: 305

Ik ben nu 3 jaar bezig met het verkopen van ijs in Amersfoort, en met veel plezier. Vorig jaar liep ik tegen een probleem. Ik had 17 heerlijke smaken en 1 wisselde smaak waar door ik in de problemen kwam, ik had veel meer lekkere smaken dan dat ik plek had.

Dit vroeg om een uitdaging en die heb ik gevonden. Dit jaar 12 vaste smaken Vanille, Chocolade, Banaan, Kersen, Malaga, Stracciatella, Yoghurt op melkbasis. Aardbeien, Citroen, Watermeloen, Limoncello, Mango,vruchtenbasis Sorbets.

Daarnaast ga ik 6 wisselde specials maken deze kosten Soms iets meer. Waar de kwaliteit alleen het beste zal hebben.

Helaas moet ik melden dat ik dit jaar geen blauwe karamel kan maken de leverancier van mijn natuurlijke kleurstof in Thailand is failliet. Maar ik blijf zoeken naar een altenatiefimage