Over het ijs

Heerlijk ijs met een bijzonder karakter
Voor de bereiding van ons veelsoortige assortiment ijs maken wij gebruik van pure producten: boerenmelk uit eigen streek, en heel veel fruit. Een kijkje in de keuken van de ijs maken. Roomijs van boerenmelk uit de eigen streek.
Al ons soorten ijs zijn glutenvrij we hebben zelfs glutenvrije hoorntjes.

Roomijs van boerenmelk uit de eigen streek
Voor de bereiding van ons roomijs gebruiken wij geen melkpoeder met water. Dagelijks betrekken we daarvoor verse biologisch boerenmelk van de boer van het derde erf uit Soest. We pasteuriseren de melk zelf tot een ijs mix. Het roomijs proeft u in de klassieke smaak van het land. Heerlijk vers gras proef je terug in ons ijs

Vruchtenijs, zo van de boom geplukt
Ons ijs assortiment bevat een groot aantal vruchtensmaken. Bij de bereiding daarvan gebruiken wij geen melk , maar pure vruchtensappen. Het vruchten ijs bevat dan ook 0 procent vet.

Onze zoektocht naar puur en eerlijk begint aan de basis. Dat betekent dat wij geen gebruik maken van synthetische smaakstoffen. We bereiden ons vruchten ijs op basis van verse vruchten. Ons vruchten ijs moet minimaal 35 procent fruit bevatten. In werkelijkheid is dat percentage vaak hoger. Daarmee koopt u bij ijs Vanvitelli puur genieten nooit ‘ijs met een smaakje’. Ons vruchten ijs is zo van de boom geplukt. U proeft puur fruit.

In het vruchten ijs van ijs Vanvitelli

puur genieten proeft u puur fruit

 

Duurzaamheid aan de basis: in de grondstoffen
Heel bewust puur genieten is altijd duurzaam bezig zijn. Wij hebben daarin duidelijke keuzes gemaakt. Die komen ten goede aan ons product en aan ons klimaat. De duurzaamheid begint al aan de basis: bij de gebruikte grondstoffen.

Onze grondstoffen
Als grondstof biologische bourbon vanille en overheerlijk biologisch zoethout. Tevens de beste chocolade en vruchten komen in ons ijs.

Wij zoeken lokaal en internationaal naar de beste producten.

Duurzaamheid is een keuze, net als kwaliteit