Het Ambachtelijke IJsseizoen is geopend

Gepubliceerd Op: 7 maart 2014Views: 1109

23 t/m 29 maart Week van het Ambachtelijke IJs

Amersfoort – Zondag 23 maart start in heel Nederland ‘de Week van het Ambachtelijke IJs’. Vanaf deze week zijn alle ijssalons weer open en dit vieren wij van ijsvanvitelli graag mobiel met onze Piaggio.

De lente is weer begonnen, het zonnetje schijnt, iedereen loopt weer vrolijk rond buiten. Tijd om weer eens een lekker ijsje te eten. Om iedereen in (plaats) en omgeving te laten genieten van ambachtelijk bereid ijs kun je bij ons (omschrijving actie).

Na de winterperiode zijn wij als ambachtelijke ijsbereider weer helemaal klaar voor het nieuwe IJsseizoen. De hele winter hebben wij inspiratie opgedaan en gewerkt aan het ontwikkelen van nieuwe smaken ambachtelijk ijs.

Ambachtelijk ijs
De ambachtelijke ijsbereiders staan voor ijs dat met de hand samengesteld en bereid wordt. Iedere ijsbereider heeft zijn eigen receptuur en specialiteit.

Dagelijks bereiden zij de verschillende smaken en is de vitrine gevuld met vers ijs. Op de website http://www.ijskaartvannederland.nl/ kun je vinden waar een ambachtelijke ijsbereider bij jou in de buurt zit. Ook is er een app te downloaden voor op je telefoon die de dichtstbij zijnde ambachtelijke ijssalon voor je op zoekt.

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
Jeroen van Voorn, info@ijsvanvitelli.nl of bel 06 25 09 70 52