ijs bestellen

Wil u een vorraad ijs in huis hebben voor een bezoek? Bestel dan bij ons uw ijs.

ijs bestellen

Voor de bereiding van ons veelsoortige assortiment ijs maken wij gebruik van pure producten: boerenmelk uit eigen streek van”Het derde erf in Soest”, en heel veel vers fruit uit de omgeving. Al ons soorten ijs zijn glutenvrij en ons sorbet ijs is 100% Vegan we hebben zelfs glutenvrije hoorntjes.

Roomijs maken wij van de natuurlijke dynamische boerenmelk uit Soest
Voor de bereiding van ons roomijs gebruiken wij geen melkpoeder met water. Dagelijks betrekken de verse boerenmelk van de boer van de zorgboerderij  “het derde erf” uit Soest. We pasteuriseren de melk zelf tot een ijs mix. Het roomijs proeft u in de klassieke smaak van het land. Heerlijk vers gras proef je terug in ons ijs

Vruchtenijs, zo van de boom geplukt
Ons ijs assortiment bevat een groot aantal vruchtensmaken. Bij de bereiding daarvan gebruiken wij geen melk , maar pure vruchtensappen. Het vruchten ijs bevat dan ook 0 procent vet en 100% vegan. Onze zoektocht naar puur en eerlijk begint aan de basis. Dat betekent dat wij geen gebruik maken van synthetische smaakstoffen. We bereiden ons vruchten ijs op basis van verse vruchten. Ons vruchten ijs moet minimaal 35 procent fruit bevatten. In werkelijkheid is dat percentage vaak hoger. Daarmee koopt u bij ijs Vanvitelli puur genieten nooit ‘ijs met een smaakje’. Ons vruchten ijs is zo van de boomstruik of plant geplukt. U proeft puur fruit.

Duurzaamheid aan de basis: in de grondstoffen
Heel bewust puur genieten is altijd duurzaam bezig zijn. Wij hebben daarin duidelijke keuzes gemaakt. Die komen ten goede aan ons product en aan ons klimaat. De duurzaamheid begint al aan de basis: bij de gebruikte grondstoffen.

Onze grondstoffen
Als grondstof bourbon vanille en overheerlijk zoethout. Tevens de beste chocolade en vruchten komen in ons ijs. Wij altijd op zoek naar lokaal en internationaal naar de beste producten.

ONTDOOIADVIES:

Denk er op tijd aan het product in de koelkast te plaatsen.

Liter ijs: roomijs ongeveer 70 minuten ontdooien in de koelkast.( sorbetijs 35 minuten! )
Halve liter ijs: roomijs ongeveer 45 minuten ontdooien in de koelkast. ( sorbetijs 25 minuten )
Denk er aan het product op tijd uit de koelkast te halen en te serveren. Zet een wekker.
LET OP, de hierboven vermelden tips, zijn ADVIEZEN. Hou tijdens het ontdooien het product altijd in de gaten en controleer regelmatig.

Wilt u ijs bestellen?

Telefoon: (06) 25 09 70 52
E-mail: info@ijsvanvitelli.nl