We gaan nog 1 maand door met de ijssalon

Gepubliceerd Op: 13 september 2023Views: 562

Ook ons 9e ijsseizoen was een groot succes het weer was wat grillige maar dat weer hield jullie er niet van ijs te komen eten of halen in de ijssalon.

Ik ben super trots op mijn IJsteam van dit jaar en hoop volgend ijsseizoen ons 10e ze weer te mogen hebben als mijn personeel. Wij zijn nog niet dicht mensen vragen wanneer is jullie laatste dag. Ik zeg nu 15 oktober maar als het dan nog mooi weer is gaan we nog even door maar dat hangt echt van het weer af vanaf volgende week gaan we 1 uur eerder dicht. Dus dan gaan de deuren dicht om 20uur inplaats van 21uur maar dit weekend hebben we eerst een feest op zaterdag dus gaan we om 17uur dicht maar zondag zijn we nog open tot 21uur. Ik hoop jullie dus nog te zien tot 15 oktober 2023.

vriendelijke groet Jeroen